Refleksjonsnotat – Digital økonomi og forretningsmodeller

Reflective Writing - Examples, Meaning & Format of Reflective Writing -  Harappa
Bildet hentet fra: https://harappa.education/harappa-diaries/reflective-writing/

Vi har nå vært igjennom del 1 av faget Digital markedsføring og gått igjennom mange spennende temaer sammen med vår foreleser Arne Krokan. Under denne delen har vi hatt fokus på digitaliseringen, kunstig intelligens, filterbobler og andre temaer som du kan lese mer om på bloggen min. Det har vært en kort reise på 4 uker, men veldig lærerikt. Temaene er svært relevante og det er noe man kan ta inn i hverdagslivet.

Interessante temaer 
Som jeg nevnte så har vi gått igjennom mange spennende temaer som er svært relevante for dagens samfunn, men også ting som kan være med på en endring i fremtiden. Men hvis jeg skal velge et tema eller to som har vært mest spennende for meg så blir det nok kunstig intelligens og filterbobler og ekkokammer. Dette er noe jeg har lært veldig mye av på grunn av at jeg finner dette mest spennende, og noe som definitivt er relevant i dag og vil prege verden mer og mer i fremtiden. Jeg hadde litt anelse om kunstig intelligens og filterbobler, men når jeg satt meg mer inn i emnet så skjønte jeg hvor viktig dette var for samfunnet og hva denne teknologien kan gjøre. Og hvordan dette kan påvirke bransjer og mennesker, og ikke minst øke effektivitet

Konsekvenser av ny teknologi for meg og samfunnsutviklingen
I tidligere blogg innlegg har jeg dratt frem konsekvenser de nye teknologiene bringer til samfunnet. Mye av det vi har gått igjennom er relevant for samfunnet i dag. Vi er i en periode hvor arbeidsplasser blir tatt over av roboter og hvor viktig det er å være forberedt på en slik endring. Det kommer nye teknologier hele tiden og hvis vi mennesker og større bedrifter ikke er oppmerksomme på dette så kan det gi store konsekvenser. For å kunne lykkes i lengden så man være ledende, og med tanke på alle de endringene som kan oppstå.

Avslutning
Å skrive blogginnlegg er noe jeg aldri skulle trodd skje, men her sitter jeg og publiserer enda et innlegg. Jeg har lært svært mye på så kort tid og det å publisere offentlige blogginnlegg har gjort det mer komfortabelt å skrive tekster, samtidig som det har gjort det enklere å lære. Helt til slutt må jeg takke vår foreleser Arne Krokan som har gitt oss masse god kunnskap og lært oss relevant stoff. Forelesningene har gått bra til tross for at det har foregått digitalt, men nå er det bare å bli sittende og gjøre seg klar til neste del hvor vi skal om sosial kommunikasjon.
About the author

rahimayari

View all posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *